Netpak Temizlik Hizmetleri, 2010 yılından bu yana genç, dinamik, yenilikçi ve tecrübeli iş gücüyle müşteri ihtiyaçlarını reel verilerle analiz edip verilecek hizmetin her müşteriye göre özelleştiren kalite ve güven esaslı bir hizmet sunar.

Hizmetlerimizden Kareler...

İletişim Bilgileri

Çırçır Mh. Giden Cd. Gökyüzü Sk. No:28/A Alibeyköy-Eyüpsultan / İstanbul

netpaktemizlikhizmetleri@gmail.com

0212 320 38 89 - 0545 710 88 78

Ofis Temizliği

Ofis temizliği sırasında istenilirse cam silme hizmeti de vermekteyiz. Ancak bunun için camın yapısının uygun olması gerekmektedir. Camın yapısının uygun olmadığı durumda da, vinç ile dış cephe cam temizliği hizmetleri sunarız. Periyodik olarak da alabileceğiniz dış cephe cam temizliğini, konusunda uzman ve yüksekte çalışma konusunda sertifikalı teknik personelimiz yapar. Tüm süreçlerimizde işçi sağlığı ve güvenliği kurallarını en önde tutarız. Tüm dış cephe cam ve metal yüzeylerine, gerekli donanım ve özel temizlik maddeleri kullanırız. Cam veya ofis temizliği İstanbul ilinin her yerine hizmetlerimiz bulunur.

Endüstriyel temizlikler en çok dikkat edilmesi gereken hizmet grupları arasındadır. Çünkü iş süreçlerinin aksamaması ancak ortamın çalışmaya uygun hale gelmesi konusunda dikkat edilmesi gerekir. Hijyenin ve temizliğin ön planda olduğu özellikle gıda sektöründe profesyonel fabrika ve ofis temizliği firmaları arasında lider konumdayız. Uygun donanım ve temizlik maddeleri ile gizliliğin ön planda tutulduğu hizmetlerimizde, hızlı ve sorunsuz iş süreçleri ile siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini sağlıyoruz. Endüstriyel alanda birçok temizlik sorununun üstesinden gelerek, üretim ve iş süreçlerinizin aksamdan ilerlemesine imkân sunuyoruz.

%100 müşteri memnuniyetinin oluşturulması noktasında son derece başarılı olan Netpak Temizlikİstanbul Ofis Temizlik Şirketleri arasında seçkin yerini korumaktadır. Müşteri memnuniyetinin ancak alanında uzman ve profesyonel bir hizmet sunan personel sayesinde mümkün olduğunun bilincinde olan firmamız, sorunsuz bir temizlik hizmetinin adresi konumunda bulunmaktadır. Ofis Temizlik Hizmetlerinden Ev temizlik hizmetlerine kadar çok geniş kapsamlı bir temizlik hizmeti sunabilme kapasitesine sahip olan firmamız, yenilikçi ve modern bir anlayışla hizmetlerini sürdürmektedir.

Sürekli olarak yeniliklere açık olan firmamız, sektörde yer alan en güncel teknolojilerle temizlik çözümlerinin karşılanması noktasında hassas bir çalışmaya imza atmaktadır. Bu durum ise doğal olarak firmamızın en uygun fiyatlı ofis temizlik şirketleri arasında ayrıcalıklı bir yere sahip olmasını mümkün kılmaktadır.

Ofis Temizliğinde en önemli olan güvenilir ve sertifikalı uzman personeli ile hizmet veren firmamız, İstanbul temizlik şirketleri içinde önde gelen bir isimdir. Yaşam ve Çalışma alanlarınızın hijyen koşullarına uygun şekilde temizliğinin yapılması oldukça önemli bir detaydır. Evlerinizden sonra, iş yerlerinizde yüksek hijyen standartları arıyorsanız firmamızdan beklentilerinizi karşılayacak hizmeti alabilirsiniz. İstanbul ofis temizlik şirketlerinden Netpak Temizlik Hizmetlerinin öncelikli hedefi yüzde yüz müşteri memnuniyetidir. Bu hedef doğrultusunda müşterilerimizin sağlıklı koşullar altında yaşamlarını sürdürebilmeleri için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.

Temizlik zamanı:
15 MAYIS 2020
Category:
OFİS TEMİZLİĞİ
FİRMA: